Alper Saruhan'ın alacakları nedeniyle transfer edildiği yönünde yapılan değerlendirmelere tepki gösteren Hopikoğlu, "Takımın başarısını önemsemeyen ihanetçi hain bir grup var. Bu kişilere sportif başarı ile cevap vereceğiz" dedi.

Alper Saruhan'ın yeni sezon öncesi bordo mavili takıma transfer olmasının ardından önceki dönemden kalan alacakları nedeniyle kulübe temlik koydurduğu ve 36 yaşındaki oyuncunun yönetimin kredi çekmek için bu temliği kaldırmasına karşılık yeniden takıma transferi konusunda anlaşma sağlandığı iddialarına, tepki gösteren Abiş Hopikoğlu,

"Her fırsatta Trabzon'u ve yapılan iyi şeyleri kötülemek üzere örgütlenmiş bir hain grubu var. Trabzonspor'a faydası olmayan, sürekli kötü, yaralayıcı haber yapan hainler Trabzon'da olduğu sürece sıkıntılar devam edecek. Onlar için başarının hiçbir önemi yok. Onların tek emelleri, ihanetçi duygularla haber yapmak. Bu kişilere rağmen Trabzon'da basketbolu var etmeye çalışacağız. Trabzon ve basketbol düşmanları bu hainlerin sürekli ihanet içerisinde olmalarına da cevabı sportif anlamda başarılı olarak vereceğiz" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim