Yeni sezona yeni yönetimle girmeyi hedefleyen Bordo Mavililer'de Hopikoğlu başkanlığındaki yönetimde önemli oranda değişiklik bekleniyor.

Oluşacak yönetimin ağırlığını mevcut Başkan'ın mı, yoksa Muharrem Usta'nın mı oluşturacağı merak konusu.

Trabzon'daki yöneticilerin başta İbrahim Kul olmak üzere tamamına yakının değişeceği kulislere yansıdı.

SPONSOR KİM OLUYOR?

TS Basket'in gündemindeki bir diğer önemli konu da yeni sezona hangi sponsorla girileceği. Bu yönde henüz net açıklama yapılmazken, oluşacak yönetimde sponsorun vereceği herhangi bir üyenin yer alıp almayacağı da tartışılıyor.

USTA "DİNLEN" DER Mİ?

Basketbolda kongre tartışması yapılırken genelde Hopikoğlu'nun yeni bir listeyle yoluna devam edeceği konuşulsa da Muharrem Usta'nın, Hopikoğlu'na, "Sen yoruldun, biraz dinlen" diyip demeyeceği de merak ediliyor.

Bir süre önce Hopikoğlu ile yola çıktığını ve kendisinden vazgeçmeyeceğini açıklayan Usta'nın böyle bir tavır sergileyeceğine ihtimal verilmiyor.

Kongrede bugünkü yönetim tarzından memnun olmayanların farklı listeyle aday olup olmayacakları da ayrı bir merak konusu. Yaşanan gelişmeler ve yapılan değerlendirmeler basketboldaki kongre tartışmalarının uzun süre devam edeceğini gösteriyor .

POTANIN ALTYAPI MAAŞLARI

Trabzonspor Basket'te altyapıda görev yapan antrenörlerin maaşları da gündeme geldi.

Altyapıdaki dört antrenörün maaşları 500 TL. ile 2 bin 500 TL arasında değişirken, 500 TL. ile 1 yıl önce işe başlatılan antrenöre şu ana kadar tek bir aylık ödemesi dahi gerçekleştirilmedi. Antrenörler arasındaki maaş farklılıkları da rahatsızlık yaratırken, uzun süredir ödeme yapılmadığı biliniyor.

Editör: TE Bilişim