Trabzonspor Medical Park Basketbol takımında son haftalarda oyun anlamında ilerleme göze çarpıyor ancak maç kazanamayan Bordo-Mavili ekip kötü günler yaşamaya devam ediyor. 12 haftası geride kalan ligde Aliağa Petkim ve Torku Konya Selçuk Üniversitesi maçlarını kazanabilen Bordo-Mavili ekip son üç haftasına girilen ligde ateş çemberinin içine düşmüş durumda. Son iki haftada Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşan Bordo-Mavili ekip, her iki maçta da güçlü rakiplerini adeta elinden kaçırdı. Bordo-Mavili dev adamlar İstanbul’daki Galatasaray maçında olduğu gibi önceki akşam oynadığı Fenerbahçe maçında da geriden gelerek oyuna ortak oldu.

Rota Pınar Karşıyaka

Bordo-Mavili ekip geri geldiği bölümde rüzgarın büyük bir bölümünü Hayri Gür Spor Salonu’nu dolduran taraftarlardan aldı. Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı ligin alt sırasında olmasına rağmen son haftalarda ciddi bir ivme kazandı ve yeni galibiyetlere hazır olduğunu gösterdi. Son haftalarda kaybetse de maçı bırakmayan, oyun kurucu pozisyonundaki sıkıntıya rağmen topu paylaşmaya çalışan, savuna sertliği süre ilerledikçe artan bir Trabzonspor izlemeye başladık. Bu görüntünün son üç maça da yansıması bekleniyor. Trabzonspor Medical Park basketbol takımında rota Pınar Karşıyaka maçına çevrildi.

Son Üç Maç Çok Önemli

Fenerbahçe maçının ardından vakit kaybetmeden Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarına başlayan Bordo-Mavili ekip, İzmir deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. İlkyarının bitmesine üç maç kaldı. Pınar Karşıyaka maçı sonrası üst üste evinde Royal Halı Gaziantep ve Uşak Sportif ile karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park, bu üç maçı da kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor. Pınar Karşıyaka maçı yarın İzmir’de oynanacak. Bordo-Mavili ekip, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki mücadelesini parkeye yansıtmanın peşinde. Bu arada Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Abiş Hopikoğlu, F.Bahçe maçında tribünleri dolduran ve takıma destek olan taraftarlara teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim