FIBA yetkilileri, Trabzon'da gerçekleştirilecek  EuroChallenge Kupası Dörtlü Final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak Hayri Gür Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.
 
Dün akşam kente gelen organizasyon ile medya ve iletişimden sorumlu  FIBA yetkilileri Natalie Sandmann ile Athanasios Kontos, sabah saatlerinde 2011  Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesi yapılan 7 bin 500 kişilik spor salonunu  inceledi.
 
Trabzonspor Medical Park Kulübü Genel Sekreteri İbrahim Kul, FIBA  yetkililerinin Hayri Gür Spor Salonu'nu beğendiklerini, organizasyona yönelik  bazı küçük taleplerde bulunduklarını belirterek, "Organizasyona kadar  eksiklikleri gidererek hazır hale geleceğiz. Turnuvaya en iyi şekilde ev  sahipliği yapacağız" dedi.
 
Organizasyonun heyecanını şimdiden yaşadıklarını ifade eden Kul, "Tüm  Trabzon halkının, basketbolseverlerin tribünleri doldurmalarını, coşkuyla  takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Kentimize gelenlere de en güzel  misafirperverlik örneğini göstereceğiz" diye konuştu.
 
Trabzon'da 24-26 Nisan'da oynanacak dörtlü final maçlarında  Trabzonspor Medical Park'ın yanı sıra Fransa'nın Nanterre, Romanya'nın Energia ve  Almanya'nın Fraport Skyliners takımları yer alacak.
 
Trabzonspor Medical Park, 24 Nisan'da Romanya'nın Energia takımıyla  karşılaşacak.