Ligin son 2 haftasında taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirten Üner, ''Geldiğim gün de bu takım yüzde 100 ligde kalacak diye söylemiştim. Bugün daha zorlu koşullar var ve yine aynı şeyleri söylüyorum. Ligde kalan son 2 maçımıza kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Taraftarın kendilerine çok önemli katkılar sağladığını ifade eden Üner, “Taraftarlarımızın desteği ile sahamızda müthiş maçlar çıkardık. Beşiktaş Milangaz maçında da onlara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Bu maç Beko Basketbol Ligi'nde kalma adına en önemli savaşımız olacak. Bu mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. Taraftarlarımız Pazar günü Hayri Gür Spor Salonu'nu doldursun ve maç sonunda onlarla hep beraber güzel bir kutlama yapalım'' yorumunu yaptı.

Üner, ligde 32'inci sezonunu yaşadığını vurgulayarak, ''Bu tür kriz ortamını çok yaşadım. Şu andan itibaren enerjimizi dağıtmak istemiyoruz. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Biz onlara güvenmek istiyoruz. Sahada muhakkak ki hak edenin kazacağı şekilde düdük çalacaklardır. Geçmişi de sezon bitiminde konuşurum. Bütün konsantrem takımın sahada mücadelesi ve Trabzonspor'un Beko Basketbol Ligi'nde kalması, kentte basketbol sevgisinin büyümesidir'' diye konuştu.