Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Halil Üner, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek, hiçbir şeyin hedeflerine ulaşmada kendilerini alıkoyamayacağını söyledi. 

Bordo-mavili takım Hayrı Gür Spor Salonu’nda Baş Antrenör Halil Üner gözetiminde TB2L Federasyon Kupası hazırlıklarını sürdürüyor. Federasyon Kupası maçları nedeniyle hazırlık programını değiştirdiklerini belirten Halil Üner, “Antrenmanları yoğunlaştırdık. Hazırlık programımızı değiştirmek zorunda kaldık çünkü federasyon kupası diye bir kupa koydular. Programda yoktu bu Eylül’ün 20’nde İzmir’de başlayacak ilk elemeler onun için hazırlanıyoruz.

Lig’de 6 Ekim’de başlayacak ilk maçımızı deplasman da Balıkesir ile oynayacağız. İyi hazırlanıyoruz. Ufak tefek sakatlıklar ve yorgunluklar var ama bunlar bizi etkilemeyecek. Bu lige göre çok iyi tecrübeli bir kadro kurduk. İyi çalışarak Allah bir sakatlık vermez ise hedefe ulaşacağız” dedi.

Üner, en büyük destekçilerinin taraftarlar olduğunu belirterek, “Bizim en büyük destekçimiz taraftarımız benimde burada olmamın nedenlerinin başında taraftarlarımız geliyor. İnşallah 2. lig demeyip bu salonda doluya yakın oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Transfer yapmayı düşünmediklerini belirten Üner, “Kadromuz tamamladık. Sadece Azerbeycan Milli Takımında forma giyen Rasim Başak var o aramıza katılacak. Bunun dışında bir transfer yapmayı planlamıyoruz. Mevcut oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.