Diğer maçların aksine Anadolu Efes karşısında fazla sayı üretemedikleri gibi rakibe de şans  tanımadıklarını ifade eden Üner, “Ancak yine son çeyrekte maç kaybetme alışkanlığımız Anadolu Efes takımı karşısında da devam etti. Bu duruma bir türlü çözüm bulamıyoruz.

Yenildiğimiz için üzgünüz. Bizim için final niteliği taşıyan karşılaşmalar. Üst üste zirve mücadelesi veren takımlarla karşılaşıyor olmak bizim için dezavantaj. Küme potasında bulunan rakiplerimizle yapağımız maçlar bizim için çok daha önemli. Ancak bunların yanında ekstradan da puan kazanmak zorundayız.

Artık ligin tamamlanmasına 6 hafta kaldı. Mazeretimiz yok. Her maçımızı kazanmak için savaşmak zorundayız. Oyuncularım iyi niyetli oynuyorlar. Görevlerinin bilincindeler. Son sözümüzü henüz söylemedik” diye konuştu.

Sessizliğe gömüldük

Trabzonspor basketbol takımı Beko Basketbol ligine tutunma adına adeta savaş içinde. Her maçına final havasında çıkan ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Bordo-Mavili ekip için her geçen hafta umutlar biraz daha azalıyor. Dün Hayri Gür Spor Salonu’nda Anadolu Efes’i konuk eden Trabzonspor basketbol takımı yanında kalabalık ve coşkulu bir taraftar grubu Gencobahis görmeyi umut ediyordu. Ancak bu umutları da boşa çıktı.

Daha önce Hayri Gür Spor Salonu’nda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlarla oynanan müsabakalarda Trabzonspor, inanılmaz bir taraftar desteğini arkasına almıştı. Anadolu Efes maçında bu destek sönük kaldı. Yine de Hayri Gür’e gelen taraftarlar takımlarına destek olmaya çalıştı. Ancak rakip baskı altına alınamadı. Son dakikalarda maç kopunca da salonda derin bir sessizlik hakimdi.


Haber Kaynağı : Taka Gazetesi