HAYDEN 19 MAYIS’A
 
Şampiyonluk size çok yakışıyor diyecek günler gelecek. O kimsenin bilmediği takım büyük ama çok büyük başarılar yakalayacak. Ama yalnız başına olacak bir iş değil bu onlar orada armaları için savaşırken biz hiçbir zaman onların yanında olmadık. Hak ettikleri desteği vermedik. Asıl desteği onlar hak ederken biz onların yanında hiçbir zaman olmadık. Tarihinde ilk kez Trabzonspor ismini ilk defa küme düşürenler onlar değildi desteği vermeyen taraf bizlerdik. Onlar bu lekeyi silmek için şimdi canla başla oynarken biz taraftarlar nerdeyiz? El-Amin üçlükleri atarken Zuza smaçları basarken biz orda hiç olmuyoruz.
           
Hani “TRABZONSPOR RUHU” diyorsunuz ya o takım ruhu onlarda var işte. “Bizim için oyna, arman için oyna, o da yetmiyorsa forman için oyna” diyoruz ya hani. Onlar hem bizim hem armaları hem de kendileri için oynuyorlar. Bu yüzden onları desteğe çok ihtiyacı var. Şurada ligin bitmesine haftalar var ve takımımız şampiyonluk yolunda dolu dizgin gidiyor. Tam vakti belki de geldi geçiyor ama “geç olsun  güç olmasın” diyip bu hafta sonundan itibaren takımımıza destek için 19 Mayıs’ı dolduruyoruz. Ve gelecek olan şampiyonluğu sabırla bekliyoruz.
 
Gerçek Trabzonspor taraftarına yakışan nedir hepiniz bilirsiniz. Desteği hak edenin yanında olma zamanıdır. Hayde BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI.
 
UNUTMA: Bu Cumartesi saat 17.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda. 
Editör: TE Bilişim