Pilot takım 1461'in başarılı yöneticlierinin, başa yeni gelen Trabzonspor yönetiminin önüne açmak için istifa kararı almasının ardından Trabzonspor'u Şampiyon yapan Basketbol takımının yöneticilerinin de istifa kararı aldığı ifade edildi.

Trabzonspor'da geçen hafta sonu yapılan Olağanüstü Genel Kurulun ardından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görevi devralması ile birlikte 1461 Trabzon'un yönetim kurulunun istifa edeceği ifade edilmişti. Yeni seçilen yönetimin önüne açmak için alınan istifa kararlarına bir yenisi daha eklendi. 
Dün Türkiye Basketbol 2. liginde şampiyon olan ve daha önce Beko Basketbol Ligine çıkmayı garantileyen Trabzonspor Basketbol Takımı yönetiminin de Hacıosmanoğlu yönetiminin daha rahat ve uyumlu çalışması için istifa kararı aldığı kaydediliyor. 

Bu noktada hem 1461 Trabzon hem de Trabzonspor Basketbol Takımının yöneticilerinin Başkan Hacısalihoğlu ile görüştüğü ve istifa kararlarını bu şekilde aldığı belirtildi. 

Ancak Başkan Hacıosmanoğlu'nun her iki yönetimden de memnun olduğu hatta  özellikle Basketbol takımını, Beko Basketbol Ligi'ne çıkartan ve Şampiyon yapmayı başaran Başkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetiminin görevine devam etmesini isteyeceği öğrenildi.  
Editör: TE Bilişim