Trabzonspor basketbol takımı bugün saat 18.00'da Hayri Gür, spor salonunda Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşıyor

Trabzonspor basketbol takımı bugün sahasında kendisi gibi düşme hattında bulunan Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Saat 18.00’da Hayri Gür, spor salonunda başlayacak karşılaşmaya Trabzonspor taraftarlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Son haftalarda oynadığı maçları başa baş götüren Bordo mavili takım bu maçların özellikle son periyodlarında başarısız olarak kazanamıyordu.

Trabzonspor bugünkü karşılaşmayı kazanarak, hem Antalya Büyükşehir Belediyespor’u yakalamak, hem de rakipleri ile arasında ki puan farkını kapatmak istiyor.

 

Trabzonspor Basketbol takımı Beko Basketbol liginde 31 puanla 15. Sırada bulunurken, rakibi Antalya Büyükşehir Belediyespor 34 puanla 13. Sırada yer alıyor.

Küme düşme hattını ilgilendiren bir başka maçta ise 33 puanla 14. Sırada bulunan Olin Edirne evinde Erdemir’i konuk edecek. Bugün oynanacak bu maçlardan sonra ligin altı ya tamamen karışacak, yada çözülecek. 

 

Bu nedenle Trabzonspor Basketbol takımının bu zamana kadarkinden daha fazla desteğe ihtiyacı var.


Beko Basketbol Ligi Karşılaşması
Peryod Kalan Süre Takımlar  
1.Peryod Bitti Trabzonspor 30 Antalya Bş.Bld. 25
2.Peryod   Bitti   Trabzonspor 46 Antalya Bş.Bld. 43
3.Peryod Bitti Trabzonspor  66 Antalya Bş.Bld. 60
4.Peryod Bitti Trabzonspor  92 Antalya Bş.Bld. 63 
Maç Sonucu:
Editör: TE Bilişim