Trabzonspor Basket Takımı deplasmanda karşılaştığı Maliye Milli Piyango’yu 84 – 87 mağlup etmeyi başardı.

Ankara’da oynana karşılaşmada Bordo Mavili oyuncular mutlak galibiyet parolası ile salona çıktı. İlk çeyrekte salona oyun üstünlüğünü koyan Bordo Mavili dev adamlar ilk çeyreği 16 – 24 üstün kapattı. İkinci çeyreğe morali çıkan Trabzonspor Basket takımı ikinci çeyrekte daha dengeli bir oyun sergiledi ve ilk yarıyı 40 – 55 skor ile önde kapattı.

Son haftalarda formda olan Bordo Mavili dev adamlar ikinci yarının ilk çeyreğine yine çok hızlı başladı. Peş peşe buldukları üçlüklerle adeta salonda rüzgar estiren Trabzonspor üçüncü çeyreği 60 – 70 önde kapattı. Son çeyrekte daha rahat bir oyun sergileyen Bordo Mavi dev adamlar zorlanmadan oyunun sonunu getirmeyi başardı ve salondan 84 – 87 galip gelerek ayrıldı.

Salonun yıldızı Trabzonspor’un yeni yıldızı El Amin oldu. El Amin; salonda bir potada bir bu potada görünürken karşılaşmanın e skorer ismi oldu. El Amin takımına 24 sayı kazandırır iken 2 ribaunt 8 asist yaptı. Maliye Milli Piyangonun en skorer ismi ise Rolland Williams oldu. Williams takımına 21 sayı kazandırdı.

Editör: TE Bilişim