Trabzonspor Medical Park bugün Olin Edirne ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada Olin Edirne'yi 23 sayı farklı 73-96'lık skorla mağlup etti. Trabzonspor, bu sonuç ile ligde üst üste 3. galibiyetini almış oldu. 

Trabzonpor maçı ilk çeyrekten itibaren bırakmadı. 1. Çeyreği 18-25 üstün kapatan Trabzonspor 2 çeyreği de 39-45 üstün bitirdi. 3. Çeyrekte de 57-66 üstünlüğünü koruyan Trabzonspor maçı 23 sayı fark ile 73-96 galibiyetle bitirdi. 

JACK, DOUBLE DOUBLE YAPTI

Trabzonspor’da maçın yıldızı ise 22 sayı 13 Ribaud ve 6 asist ile double-doulble yapan Jack Ryan Cooley oldu. Bordo-Mavililerde Kirk Samuel Penney 20 sayı 4 ribaund, Caner Şentürk 16 sayı Kaya Peker’de 5 Ribaund ile oynadı. 

Olin Edirne’de ise Darius 22 sayı, Christos 18 sayı, Barış Güney 16 sayı ile oynadı. 

Trabzonspor, bu sonuç ile ligde 23 puan ile 13. sıraya yükseldi. Bordo-mavililer ligde 5 takım ile aynı puanı paylaşırken averaj farkıyla 13. sırada yer alıyor. 

SALON: Mimar Sinan Spor Salonu

HAKEMLER: Murat Biricik, Zafer Yılmaz, Engin Sarı

OLİN EDİRNE: Washington (22), Tapoutos (18), Ufuk (2), Reha (6), Caner, Faik, Erol, Kerem, Berkay, Umar, Francis (9), Barış (16)

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK: Stoll (2), Rnadle (22), Penney (20), Önder (1), Eren, Kaya (10), Caner (16), İsmet, Can Maxim Mutaf (4), Stipanovic (4), Cooley (15), Alper (2)
SIRADA FENERBAHÇE VAR
Trabzonspor Medical Park Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, maç sonu açıklamalar yaptı.  Hopikoğlu, ""Sezon başında arzu ettiğimiz Trabzonspor Medical Park'a yeni yeni ulaştık. İnsanlara sabırlı olmasını söylüyorduk. Gelinen noktada haklı olduğumuzu da gösterdik. Olin Edirne karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Çok kritik bir galibiyet aldık. Teknik heyetimi ve oyuncularımı kutlarım. Ligde artık hedefimiz daha yukarılar. 
Kupada da çarşamba günü Fenerbahçe ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimizi yenecek güçteyiz. Ankara'da oynayacağımız maçta taraftarımızın salonu doldurmasını istiyoruz." dedi. 
Editör: TE Bilişim