Geçtiğimiz sezon birinci lige kupa alarak yükselen Trabzonspor Basketbol Takımı, genel kurul toplantısı gerçekleşti. Trabzonspor Mevcut Başkanı Mehmet Yiğit Alp genel kurulda adaylıktan çekilerek yerini Çalık Grubunda genel müdür olarak görev yapan TV8 eski Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu'na bıraktı. 

TRABZONSPOR'U SEVDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Genel Kurulda Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, kürsüye çıkarak bir veda konuşması yaptı. Duygusal anlar yaşayan Alp, "2 sene boyunca her hafta sonu benimle olmayı isterken zaman ayıramadığım aileme teşekkür ederim. Benim kadar Trabzonspor'u sevdikleri için eşim ve oğluma ayrıca teşekkür ederim" dedi.


HEDEFİMİZ AVRUPA

Ayrıca yeni başkan Abiş Hopikoğlu da, "Trabzonspor markasının yüceliğinin sorumluluğutaşıyacak anlayışta olan arkadaşlardan yönetim kurulu sizlerden alacağı güçle, sizlerle birlikte sizler adına görev yaparak bayrağı devralacaktır. Kısa orta ve uzun vadeli programımızda öncelikle takımımızı ligde kalıcı konuma taşımak, daha sonra Avrupa kupalarında oynamak ve ardından zirve mücadelesi veren bir konuma taşımak hedefimizdir." şeklinde konuştu.

CELİL HEKİMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Basketbol Kulübü eski as başkanlarından Celil Hekimoğlu da genel kurulda söz alarak,"2007-2008 yılın Saner beyle başladık bu yolculuğa… 3-4 arkadaşla beraber başlamıştık. Tribünlerde taraftarımız yoktu. Gerçekten Trabzonspor baksetbol takımı bugünlere gelmişse herkes bu takımı sahiplenmeyi başarmışsa bunda birinci teşekkürü Saner Ayar'a ardından ikinci teşekkürü 2 yıldır görev yapan Alp ve ekibine ediyorum. Beşiktaş maçında başkanın gözyaşlarına şahit oldum. Mücadeleye devam ettiler takımımızın layık olduğu lige tekrar çıkardılar. Trabzon'da basketbol hep 3. sırada kaldı. Ama şimdi futbol kadar konuşulur oldu. Hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Tek liste ile gidilen genel kurulunda yeni Başkan Hopikoğlu'nun listesi şu şekillende;

Yönetim Kurulu asıl üyeleri;

Abdullah Ayaz

Bora Numanoğlu

Ceyhun Eskici

Derya Günal

Dursun Reis

Gökhan Saral

Hasan Aktaş

İsmet Alıcı

Selami Kubaliç

Süleyman Adanur

Süleyman Kalmeci

Veysel Taşkın

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu

Yedek Üyeler;

Alper Bektaş

Emre Altıntaş

Necati Kazaz

Mustafa Aydın

Seyit Çivil

Köksal Danışmaz

Recep Bayraktar

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri;

Nazim Özcan

Özcan İlarslan

İsmail Hakkı Karagöz

Denetleme Kurulu Yedek üyeleri;

Özgür Sayıl

Gamze İmamoğlu

Gökhan Emirzeoğlu
Editör: TE Bilişim