Trabzonspor Basketbol Kulübü Başantrenörü Halil Üner, önemli açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda konuşan Üner, yaşanan süreç ve takımın durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun son iki maçının kaldığını ve Trabzonspor taraftarlarına oldukça ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Üner, "Çok ihtiyacımız var. Taraftarlar bize kan veriyor. Onları bu maçta görmek istiyoruz" diye konuştu.

Üner, "Bu yaptığımız 3. toplantı her toplantıda amacımızı anlatmaya çalıştık.  Trabzonspor basketbol takımının desteğe ne kadar ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalıştık. Kendi sahamızda oynadığımız bütün maçlarda çok iyi mücadele ettik. bunun en büyük sebebide bize gösterilen destek. Trabzonspor markasına layık maçlar sergledik.

Biz geçen hafta bandırma kızrmızı maçında istenmeyen şekilde mağlup olduk. çokii mi oynadık hayır ama oyunun sonunda oyunu kazanacak durtuma geldik fakat basketbol dışı etkenlerden dolaı kaybettik" dedi.

Üner, "Beşiktaş maçı bekoligine devam etme anlamında çok önemli bir maç olacak. bize bu güne kadar gösterilen desteğin bu amçta da artarak devam etmesini sitiyoruz sakatımız yok. her hangi bir sıkıntımız yok. kazanmak için herşey var inşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz.

Şu durumda basketbol enerjimizi dağıtmak doğru olmaz. biz çok iyi hazırlanıyoruz.ve hakemler güvenerek sahaya çıkmak istiyoruz. onlarında maçlarda ellerinden geleni yapacağını biliyoruz.

Bundan sonra Trabzonspor sahadaki mücadelesi ile hakkını savunacak. inşallah bu mücadelerimizle yolumuza devam edeceğiz.

Biz her maça çok gayretli hazırlanıyoruz ve mücadelemizi sonuna kadar yapıyoruz ve bundan sonrada erkekçe savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.