Müsabakaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Hardy, Velickovic, Stipanovic ile sayılar buldu. Karşılaşmanın ilk 3,5 dakikası ev sahibi ekip sayı bulamadı ve konuk ekip aradaki farkı 9 sayıya çıkardı. Aradaki farkın açılmasını istemeyen Torku Konyaspor ise Rasic, Guinn ve Warrick ile basketler attı. Pota altında sert savunma uygulayan konuk ekip, Alper-Lawal ikilisiyle farkı 14 sayıya çıkardı. Daha sonra toparlanan Torku Konyaspor Williams ile sayı farkını 10'a düşürdü. İlk periyot konuk ekip Trabzonspor Medical Park'ın 26-16 üstünlüğüyle tamamlandı. 

İkinci periyotta her iki takımda uzun süre sayı üretemedi. Karşılıklı top kayıpları ile geçti. Yaklaşık 3 dakikanın ardından konuk ekip Trabzonspor Can Altıntığ, Stipanovic, Boss ile sayı bulurken, ev sahibi ekip ise Cihan ve Warrick ile sayı üretti. Karşılaşmanın ikinci periyodunda aradaki sayı farkını korumayı başaran Trabzonspor Medical Park soyunma odasına 41-30 önde gitti.

Üçüncü periyotta da konuk ekip maçın üstünlüğünü elinden bırakmadı. Pota altında etkili olan Stipanoviç, Velickovic ve Bost'un basketleriyle farkı 19 sayıya kadar çıkardı. (32-51) Ev sahibi Konyaspor ise Guinn, De Vries, Cihan ve Sean Williams ile aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Ancak müsabakanın üçüncü periyodunu da Trabzonspor Medical Park 63-49 önde bitirdi. 

Mücadeleyi bırakmayan ev sahibi Torku Konyaspor, konuk ekibin top kayıplarını iyi değerlendiremedi. Son periyodun ilk dakikalarında hücumlardan eli boş döndü. Son periyotta pota altında etkili olan Warrick ve 3'lük atışıyla etkili olan Cihan'ın basketlerle aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Ancak konuk ekipten Marshall, Hardy buna izin vermedi. Trabzonspor Medical Park son 5 dakikaya 20 sayı farkla girdi: (56-76). Ev sahibi ekipten Warrick, Guinn basketlerine Stipanovic, Marshall ile karşılık veren Trabzonspor Medical Park karşılaşmayı 92-74 önde tamamladı.