Başantrenör Nenad Markovic ve genel menacer Nihat Mala ile birlikte başarılı bir yapılanmaya giden ve transfer edilen oyuncularla tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Trabzon Medical Park bugün kader maçına çıkacak. Play-Off’lara katılmak için sahasında Eskişehir Basket’i mutlaka mağlup etmesi gereken Bordo-Mavililer’de bütün camia kilitlenmiş durumda. İlk defa katıldıkları Avrupa’da EuroChallenge şampiyonluğunu final maçında son saniyede Fransız temsilcisi Nanterre’ye kaptıran Karadeniz ekibinde bu kez farklı bir senaryo için teknik heyet çalışıyor.


İdeal kadro bozulmayacak

Saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak. Boşnak hocanın Dee Bost, Dwight Hardy, Velickovic, Can Altıntığ, Stipanovic beşiyle de çıkması bekleniyor.

Markovic’ten taraftarlara çağrı

Trabzon Medical Park’la sözleşmesini iki yıl daha uzatan başantrenör Nenad Markovic, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden taraftara çağrı yaptı. EuroChallenge Cup Final maçından salonun tıklım tıklım olduğu bir fotoğraf paylaşan Boşnak çalıştırıcı, “Bu tekrar mümkün mü? Saat 16.30’da sizi bekliyoruz. Play-Off yolu” ifadelerini kullandı.

Biletler ücretsiz servisler bedava!

Yönetim, taraftarların ilgisin çekmek adına flaş bir uygulamaya gitti ve Eskişehir Basket maçının biletlerini ücretsiz olarak piyasaya çıkarttı. Bu arada yönetim, 
19 Mayıs Spor Salonu, Funda Otel, KTÜ Erkek-Kız Öğrenci Yurdu önü 15.30’da, Of Belediye, Çarşıbaşı Belediye, Kavaklı Camii önünden saat 15.00’te ücrtesiz servis kaldıracak.