Euro Cup’ta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor MP sahasında Banvit’i ağırlayacak. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

 Müsabakayı Antonio Conde, Renaud Geller, Alexey Davydov hakem üçlüsü yönetecek. Maç Lig tv’den canlı olarak yayınlanacak

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 2 galibiyet 1 mağlubiyet sonucunda grupta 3. Sırada yer alırken Banvit ise 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile 4. Sırada kendine yer buldu.

Grupta tam sıralama ise şu şekilde oluştu

                        O   G - M

1 UNICS Kazan 3  2-1

2 Aris               3   2-1

3 Trabzonspor  3   2-1

4 Banvit           3   1-2

5 Buducnost     3   1 -2

6 Steaua CSM   3   1-2

 

Avrupa’da 20.Sınav

Bu sezon EuroCup’ta 3 maça çıkan Bordo-Mavili ekip, iki kez salondan galip ayrılırken bir maçı da kaybetti. Bu arada Bordo-Mavili ekip Avrupa’da toplamda ise 20.sınavına çıkıyor.

Her Maç Final

Bugüne kadar oynadığı 19 maçın 16’sını kazanan Trabzonspor MP, 3 müsabakadan da mağlup ayrıldı. Spor Toto Basketbol Ligi’nde kötü bir sezon geçiren Bordo-Mavili ekip, Avrupa’da yoluna kayıpsız devam etmek amacında.  Bu arada Trabzonspor MP, ligde karşılaştığı Banvit’e deplasmanda mağlup olmuştu. Bordo-Mavili ekip, rövanşı Avrupa maçında alabilmenin mücadelesini verecek. Baş antrenör Nenad Markovic, “Her maçı final havasında oynayıp, daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.