Geride kalan sezonda sergilediği performansla dikkatleri çeken Trabzonspor Medical Park transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Koç Nenad Markovic’in yanı sıra, Dwight Hardy, Novica Velickovic, Andrija Stipanovic gibi takımın önemli isimleriyle kontrat yenileyen Karadeniz ekibi Damian Kulig ve İbrahim Yıldırım’ı kadrosuna katmıştı. Bordo mavili ekip son olarak İtalya’da Cantu forması giyen oyun kurucu Darius Johnson-Odom ile anlaşmaya vardı.

2012 Draftı’nda Dallas Mavericks tarafından 55. sıradan seçilen 25 yaşındaki oyuncu NBA’de beklediği şansı bulamadı. 2013 yılında Rusya’da Spartak Moskova ve Çin’de Blue Whales formaları giyen Johnson-Odom bu sezon İtalya’da 30 kez sahaya çıkarken maç başına 13.9 sayı 4.3 asist 3.6 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.

İBRAHİM YILDIRIM DA TAMAM

Gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmayı planlayan Trabzonspor Medical Park, İbrahim Yıldırım ile de anlaşmaya vardı.

Bu sezon hem EuroChallenge hem de Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir performans ortaya koyan Trabzonspor Medical Park çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz ekibi geride kalan sezonu Muratbey Uşak Sportif formasıyla tamamlayan İbrahim Yıldırım ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim Yıldırım bu sezon Muratbey Uşak Sportif formasıyla TBL’de 28 kez sahaya çıkarken maç başına 19 dakika 5.5 sayı 2.4 ribaund 2.3 asist ortalamaları yakalamayı başardı.