Eurochallenge de 9 da 9 galibiyetle Türkiye'nin gururu olan Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı İspanya'nın Andorra takımının 2.04 lük devi Kaloyan İvanov'u renklerine kattı.Power Forvet pozisyonunda oynayan Bulgar oyuncu Trabzon Medical Park Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından takımla ilk antrenmanına çıktı.

KALOYAN İVANOV BÜYÜK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA YAPILAN BİR TRANSFERDİR

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü başkanı Abiş Hopikoğlu, İvanov transferinin faydalı bir transfer olduğunu belirterek " Trabzonspor Medical Park büyük bir camiadır. Fiba  ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde hiçbir transfer yasağımız kalmamıştır. İvanov transferide bunun göstergesidir. Bundan sonra da hocamızın vereceği raporlar ile büyük hedefler doğrultusunda ihtiyaca binaende istediğimiz  transferi yapabiliriz " dedi.

GANİ LAWAL'IN SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI FESH EDİLDİ

Hopikoğlu, " hocamızın raporunda ve kendisi de bize bir kaç defa mutsuzluğunu beyan eden Gani Lawal ile karşılıklı anlaşarak kulubümüze hiçbir extra yük getirmeden tüm alacaklarından vazgeçerek karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Lawal'a bundan sonraki basketbol hayatında başarılar diliyoruz. Yeni Transferimizin de takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 




Editör: TE Bilişim