Trabzonspor Hayri Gür spor salonunda karşılaştığı Yeşilgiresun ile ilk periyota istenilen oyunu sergileyemedi. ilk periyot 15 – 25 Yeşilgiresun önde kapattı.

Trabzonspor ikinci periyota aradaki farkı kapatmak için mücadele etti. Yeşilgiresun aradaki farkı koruma mücadelesini kaybetti ve ilk periyotta olduğu gibi ikinci periyotta oyun hakimiyetini sağlayamadı.  İkinci periyot 34 – 35 Trabzonspor’un mağlubiyeti ile bitti 

Trabzonspor mağlup başladığı 3. periyota oyunun hemen başında attığı basket ile beraberliği sağladı.  3. Periyot çok çekişmeli geçti. Top bir o potada bir öbür potada gitti geldi. iki takımda oyun hırsını ortaya koydu maçtan galip gelmek için elinden geleni yaptı. Trabzonspor on sayı geriden gelerek 3. Periyotta öne geçti. Trabzonspor 50 – 48 önde bitirdi

Trabzonspor önde başladığı son periyotun hemen başında Yeşilgiresun’a fark astada karşılaşmanın son anlarında Yeşilgiresun farkı kapattı. Karşılaşmanın ilk periyotun da fark yiyen Trabzonspor son periyotta önce geçerek maçı kazanan taraf oldu.

Trabzonspor 66 Yeşilgiresun 62

1.Periyot Trabzonspor   15   25 Yeşilgiresun
2.Periyot Trabzonspor   34   35 Yeşilgiresun
3.Periyot Trabzonspor   50   48 Yeşilgiresun
4.Periyot Trabzonspor   66   62 Yeşilgiresun



Maç sonunda Trabzonsporlu taraftarlara hareketler yapan az sayıda rakip takım taraftarı olayları başlattı. Trabzonsporlu taraftarlar rakip tribünlere hareketlenmesi sonucu, jandarma müdahale etti.

Editör: TE Bilişim