4. periyotun berabere sonuçlandığı maçın 1. uzatmasında rakibi Banvit'i deplasmanda 97-93'lük skorla yenen Trabzonspor MP, Avrupa younda önemli bir adım daha attı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde 29 hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Play-Off mücadelesi verdiği Banvit ile karşılaştı. Geçen hafta Muratbey Uşak'ı 114-88'lik skorla mağlup eden Trabzonspor Medical Park, ligde kendinden bir üst sırada yer alan Banvit7i de 93-97'lik skorla geçmeyi başardı.  

Büyük heyecan fırtınasına sahne olan maçı Trabzonspor ilk dakikalardan itibaren üstün götürdü. Maçın 4. periyoduna da önde giren bordo-mavililer ancak arada ki farkı koruyamayınca karşılaşmanın normal süresi berabere bitti ve uzadı.  

5. Periyoda iyi başlayan Trabzonspor, büyük gerilime sahne olan maçta 93-97 galip gelmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor Play-Off'lara kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu.  

Maçta Trabzonspor'un en skorer ismi 25 sayı ile Hardy oldu. Hardy'i 21 sayı ile Stipanovic takip etti. İki oyuncunun ardından ise 15 sayı ile Can Altıntığ geldi.  

Trabzonspor'da Velickovic 11 ribaund alırken ardından 9 Ribaund ile Koloyan ve 8'er ribaund ile Bost ve Stipanovic geldi.  

MAÇIN DETAYLARI;