EuroChallenge heyecanının Trabzon’da yaşanmasının mutluluğu sürerken, Rumen Energia karşı Trabzonspor MP’nin aldığı farklı galibiyet Trabzonsporlu sporseverleri bambaşka bir havaya soktu.

Tarihi bir güne tanıklık eden Hayri Gür’de ilk defa bu kadar yoğun ilgi gösterilirken, yarı final maçında az sayıda boşluklar oluştu.

Trabzonspor MP takımına verdiği destek ile dikkat çeken Muharrem Usta, HaberTS.com’a yaşadığı mutluluğu anlatırken ,”kupayı Trabzon’a kadar getirdik ve taraftarımıza emanet ettik. Bu kupanın Trabzon’dan ayrılmaması için, taraftarımıza büyük görev düşüyor. Yarı final maçında gösterilen muhteşem desteğin, final maçında daha da artacağını bekliyorum.” Dedi ve taraftara bir kere daha çağrı yaptı.

Hayri Gür’e gelen Trabzonsporlu futbolculara da değinen Usta, ”dün futbolcular ile basketbolcular et ile kemik gibi oldu. Basketbolcuların sahada gösterdiği performans sonrası futbolcularımızın yüzünde oluşan mutluluk benim için çok önemliydi.” Şeklinde konuştu.

Usta sözlerini, “Seyircilerimizin üzerinde yıllardır bir karabasan var. Trabzon’da onlar için de nefes alacakları, mutlu olacakları bir atmosfer oluştu. İyi bir birlik beraberlik oldu.” Diyerek noktaladı.