Rize Stadı'nda oynanan müsabakada kazanan 4-0'lık skorla konuk takım siyah-beyazlılar oldu.

Bu maçta Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, fırtına gibi esmeye devam etti.

İki gol bir asist yaptı

Beşiktaş'ın Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçın 45. dakikasında ceza alanı önünden rakip kaleye çok sert bir şut göndererek takımını 2-0 öne geçiren Semih takımını rahatlattı.

Maçın 47. dakikasında ise rakip ceza alanında topu önünde bulan Semih, rakibinden sıyrıldı ve durumu 3-0'a getirdi. Bu golle birlikte Semih Kılıçsoy, ligdeki son 3 maçta 4 gol atmış oldu.

79. dakikada Cenk Tosun skoru 4-0'a taşıyan golü kaydederken Semih Kılıçsoy bu kez asistle skora katkı sağladı.

Trabzonlu 

Beşiktaş altyapısında yetilşen Semih Kılıçsoy Trabzonlu ve Araklı'dan olduğu ortaya çıktı. 18 yaşındaki forvet kariyerine Beşiktaş altyapısında başladı ve A takıma kadar yükseldi.

Son 3 maçta 4. golünü attı

Beşiktaş'ın sezon başında oynadığı Tirana maçında da ağları havalandıran 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, bu sezon tüm kulvarlardaki 5. golünü kaydetmiş oldu.

Genç forvet oyuncusu son 3 maçta attığı 4 golle 18 yaş 147 günlükken üst üste 3 Süper Lig maçında en az 3 gol bulan ikinci en genç oyuncu oldu.

Batuhan Karadeniz, 17 yaş 289 günlükken aynı başarıyı yakalayarak rekoru elinde tutuyor.

"İdolüm Agüero"

Semih Kılıçsoy, maçın ardından ise açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Semih, şunları dedi:

Abdullah Avcı'dan Gaziantep Galibiyeti Sonrası Taraftarlara Çağrı Abdullah Avcı'dan Gaziantep Galibiyeti Sonrası Taraftarlara Çağrı

Buraya kazanmaya gelmiştik, ihtiyacımız vardı. Çok şükür kazandık, ben de takımıma goller ve asistle katkıda bulundum. Çok mutluyum. Oynadıkça form tutuyorum. Gol atıyorum, asist yapıyorum inşallah daha iyi olacağım. Daha iyi olmak zorundayım.

Semih Kılıçsoy, "İdolün kim?" şeklinde gelen sorunun ardından, "Agüero." cevabını verdi.

Editör: Haber TS