Şenol Güneş’in istifasını çok yerinde buluyorum.  İstifa ederken verdiği sözde durduğu sürece…

Şenol Güneş’in Trabzonspor taraftarlığı kesinlikle tartışılmaz. Tartışılmamalı… Şenol Güneş bu takımda teknik direktör olarak görev yaptığı sürece yıpranmaya devam edecekti. Trabzonspor taraftarlığının tartışılığı günlere gelinecekti.

Neden mi?

Çünkü balık en başından kokmaya başladı… Hesap defteri çok kabardı. Faturalar birikti, birinin faturayı ödemesi gerekiyordu.

Faturayı ödeyen onurlu davranışı sergileyecekti. Bunu Şenol Güneş gerçekleştirdi.

Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş’in istifa etmesi için her yolu denedi. Bu olay yeni değil. Uzun zamandır böyle… Şenol Güneş’in kontrolünde bir Trabzonspor hiçbir zaman istemediler. Şenol Güneş’in istediği transferleri gerçekleştirmediler…

Şenol Güneş’in maç sonu konuşmasına başlarken gözlerine baktığım an yanımda bulunanlara dedim. İstifanın geldiğini söyledim. Şenol Güneş’in gözünün içine baktıkça, gözlerim doldu. Yönetim ile görüştünüz mü sorusunda, “ Asbaşkan ile görüştüm… ” şeklinde verdiği cevap  var ya işte o sözde gözümden yaş aktı!

Zoruma gidiyor arkadaş, Trabzonspor’un hakkını her platformda arayan bir adamın bu kadar sıkıntılı duruma sokulması…

Şenol Güneş’in istifasını isteyenler, istifa etmesi için zemin ayarlayanlar… Şenol Güneş’i bu duruma sokanlar kurdukları çarkın içinde dönemeyecekler.

Bu takıma bu kadar yabancıyı Şenol Güneş transfer etmedi!

Şenol Güneş’in şampiyon yaptığı kadroyu kendisi satmadı!

Şike süresince başkandan daha okkalı konuştu. Kimseden korkmadı!

Yıldırım Demirören'i TFF Başkanı olarak Şenol Güneş istemedi!

Futbolcuların ödemesini Şenol Güneş geciktirmedi...

Şenol Güneş, dünkü çocuk değil… Yaşı olmuş 61, ona başkanlık ve onun yönetimiyle Trabzonspor’a şampiyonluk yakışır…


Her fırsatta günah keçisi ilan edilen, taraftarın önüne bir kurban gibi atılan Şenol hocamızdan, hakkını helal etmesini istiyorum.

Güzel günler göreceğiz... Güneş'li günler...