Trabzonspor tarihinin en çirkin olaylarından birine bugün şahit oldum. Trabzonspor yener, yenilir, oynar, oynamaz, Sadri Şener hata yapar bunlar olabilir. Bunların hepsine en sert şekilde tepki gösterilir. Protestonun en kralı yapılır. Küfür mü? Oda edilebilir. Anlarım!

Ama yaşlı başlı adam bu protestolardan birine tepki gösterdi diye kız çocuğunun yanında o kadar adam tarafından dövülmez! Bu ne adamlığa yakışır. Ne Trabzonspor taraftarlığına!

120 Dakika nefes kesen ve rakibini kupa dışına atan Trabzonspor’un çıktığı maçta, rakip takım hocası ve futbolcularının maç sonunda yaptığı “rakip takımın oyundan düşeceğini iyi biliyorduk. Hafta içinde 120 Dakika oynayan takım karşımızdaydı” yorumu dahi gelen mağlubiyeti özetlerken, bu çirkinlik neden?

Olayın Gurbetçi Gençler taraftar grubunun bulunduğu bölümde yaşanmasını büyük bir üzüntüyle karşıladım. Bu olayın hiçbir bahanesi olamaz!

Bir adama çocuğunun yanında toplu bir şekilde saldırı oluyorsa bu bir grup işidir!

Soğuk havaya ve saate rağmen stadı dolduran onca Trabzonspor taraftarının yaptığı bütün güzel şeylere bu çirkin olay gölge düşürdü.

Yazık oldu...
Yazacağım onca şeye oldu!