Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi destekleriyle Üçevler Mahalle Komitesi tarafında düzenlenen ‘Üçevler Gençlik ve Spor Günü’ etkinlikleri renkli anlara sahne oldu.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği, Üçevler Gençlik Spor Kulübü, Üçevler Mahalle Muhtarlığı katkılarıyla Üçevler Mahalle Komitesi tarafından düzenlenen ‘Üçevler Gençlik ve Spor Günü’ pazaryerinde gerçekleşti. Oyunlar ve yarışmaların yer aldığı etkinliklerde renkli görüntüler yaşandı. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.

Üçevler Mahalle Komitesi’nin örnek bir çalışmaya imza attığını ifade eden başkan Bozbey, ‘Üçevler Mahalle Komitesi’ni yürekten kutluyorum. Mahallelilik bilincini ortaya koyarak bir ilke imza attılar. Umarım diğer mahallelerimiz de aynı duyarlılığı gösterir” dedi.

Üçevler Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlhami Gökçe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Hüseyin Akkuş ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı’ya desteklerinden dolayı plaket verdi.
Kaynak: iha