CHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Haydar Çoban’ın proje tanıtım toplantısına katılan CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, kentin sağlık ihtiyaçlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Çarşıbaşı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Saral, seçildiğinde her kesime güvenilir, eşit, nitelikli bir hizmet sunacağını belirtti.

SAĞLIK MERKEZİ VE MOBİL SAĞLIK MERKEZLERİ

AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler

Saral, şöyle konuştu: "Belediye bünyesinde sağlık tesisi açılacak. Vatandaşlarımıza diş tedavisi de dahil olmak üzere çeşitli yerlerde mobil ve sabit hat hizmetleri sunulacak. Ayrıca bu merkezlerde ilaç tedavisi de yapılacak. Vatandaşların zihinsel ve duygusal sağlığını desteklemek amacıyla oluşturulan "Psikolojik Destek Merkezi" aracılığıyla uzmanlarımız, insanların kalitesini artırmaya yönelik hizmetler sunuyor.  Amacımız, vatandaşların bireysel gelişimlerini sağlamak ve toplumsal uyumda sorun yaşamamalarını sağlamaktır."

PALYATİF BAKIM MERKEZİ

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Trabzon'da kurduğumuz Palyatif Bakım Merkezi'nde, şehrimizin yatalak ve uzun süreli bakıma muhtaç yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamak amacıyla kuruyoruz. Kronik hastalıklar nedeniyle tedavi ve tedavilerini kendi yaşam destekleriyle sürdürecekler. Bölümümüzde hastalara uzman, psikolog, sosyal hizmet uzmanı, beslenme uzmanı ve özel eğitimli hemşireler tarafından hizmet verilmektedir. Önceliğimiz hasta ve yakınlarına psikolojik ve sosyal destek sağlamaktır. Tedavi seçeneklerinin yanı sıra hasta bakımı ve hemşirelik konusunda eğitim konusunda karar vermekte zorlanan aileler ve ortaklar.”

Editör: Didem Bektaş