Söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Böyle bir maç, böyle bir talihsizlik Trabzonspor kulübünün başına gelmişse ciddi anlamda tahkik edilmesi gerektiğinin kanaatindeyim.

Maça gelecek olursak benim gibi herkes ilk yarım saatte atılan 3 golle Trabzonspor'un 10-0 gibi tarihi bir skorla o maçtan galip ayrılacağını düşünüyordu. Burak'ın attığı 2 gol; gerçekten hala işinin bitmediğini gösteriyor. Sosa'nın yaptığı asistler, top çalma, hava topu mücadelesi vs. hepsi; Trabzonspor kulübünün sanki yıllardır oyuncusu imiş gibi bu takımın en mücadeleci adamıymış gibi olduğunu gösterdi. Helal olsun SOSA!

Maçın bu denli oyundan kopmasının tek sebebi D-İ-S-İ-P-L-İ-N-S-İ-Z-L-İ-K!!!

Eee burada da iş Ersun Yanal'a düşüyor! (maalesef). Maalesef diyorum çünkü; Ersun Yanal'ın 3-4 haftadır ne yaptığını hala çözebilmiş değilim. Geçen yazımda da belirttiğim gibi yedek kulübesinde o maçı takip eden sanki Ersun Yanal değil. Bizim düşündüğümüzün hep aksine ve ne yazık ki geç hamleler yapıyor. Madem Ersun Yanal bu takımda kalacak( bunu hiçbir Trabzonspor taraftarı istemiyor) o zaman kendini, hamlelerini, takım içi adaptasyon değişikliklerini ve davranışlarını ciddi anlamda değiştirsin, silkelensin, toparlansın. Yoksa Trabzonspor'a çok yazık olacak!

Sürekli şöyle demeçler çıkıyor. Sosyal medyada, basında ve köşe yazılarında okuyorum. Yok Beşiktaş'ı yenersek şöyle çıkış yakalarız. Yok Galatasaray'ı yenersek böyle takım farklı olur. Geçin bunları! Hayalperest olmayın. Daha evinde Alanyaspor'a 3-0 öne geçmene rağmen 4-3 kaybediyorsan önündeki kum tanesi olsa ona bile boyun eğersin.

Trabzonspor acilen düştüğü yerden kalkmalı. Yoksa Galatasaray ve Beşiktaş başını aldığı gibi yoluna devam eder. Hiçbir şey için geç değil. Ya teknik direktör değişecek ya da kafamızı buzlu suya sokup kendimize geleceğiz. 

Saygılarımla!!!