Türkiye Basketbol 2. Lig’de mücadele eden Merkezefendi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü evinde Muğla Ormanspor Basketbol Takımıyla karşılaşacak maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Basketbol 2. Lig ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda hazırlıklarına devam ediyor. Muğla Ormanspor Basketbol Takımını konuk edecek Merkezefendi Yüksekçıta, Coach Abbas Bakırcı idaresinde galibiyete odaklandı. Takımda eksik ya da sakat oyuncu bulunmazken kadroya son dahil edilen Orkun Şener de forma şansı bekleyecek.

Muğla Orman maçına iyi hazırlandıklarını ve tüm planların galibiyet üzerine yapıldığını söyleyen Coach Abbas Bakırcı, “Bay geçtiğimiz bir haftanın ardından bu hafta da kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Muğla Orman takımına dahil ettiği oyuncularla iyi bir ekip oldu. Bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Direnci yüksek bir rakibimiz sahada… Biz de iyi hazırlanarak alacağımız galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm Denizlili sporseverleri tribünlere davet ediyorum” dedi.
Kaynak: iha