Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının mücadele ettiği Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Bölgesel A Ligi’nde 2017-2018 sezonunun ikinci devresi hafta sonundaki maçlarla başlıyor.

Pamukkale Belediyespor, haftayı deplasmanda İstanbul 1453 maçıyla geçirecek. Takımdaki hedef ise ikinci devrenin ilk maçından Denizli’ye galibiyetle dönmek. Kurulduğu 2015 yılından bu yana Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Bölgesel A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyesi, ilk devreyi 10 puanla beşinci sırada tamamlamıştı. Pamukkale Belediyespor, 2017-2018 sezonunun ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda İstanbul 1453 takımıyla mücadele edecek. Ligin ilk haftasında Denizli’de oynanan maçı 49-32 kaybeden Pamukkale Belediyesi, bu maçı kazanarak rövanşı almak istiyor. Devre arasını yoğun antrenman programıyla geçiren Pamukkale Belediyespor’da Meryem Tan, bir kez daha milli takım seçmelerine katıldı. İstanbul’da yapılan kampa katılan Meryem Tan, kafileye orada katılacak. Maç 25 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Bahçelievler de oynanacak.

Gürlesin: “Gençlerimizin sporla birlikte hayata daha sıkı tutunduğunu görüyoruz”

“Spor ve sporcunun yanındayız” sloganıyla çalışmalar yaptıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ligde mücadele eden takımın her zaman destekçisi olduklarını belirtti. Hem engellilere yönelik hem de spora destek vermenin en büyük göstergesinin tekerlekli sandalye basketbol takımını kurmak olduğunu belirten Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin sporla birlikte hayata daha sıkı tutunduğunu görüyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak engelli spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla kurduğumuz takımımızın birçok vatandaşımıza cesaret verdiğini de gördük. Biliyorsunuz, ilk yarıyı beşinci olarak bitirdik. İnşallah ikinci yarı sonunda ilk 2’ye kalarak Play-Off’a kalmak hedefimiz. Hedefimize ulaşabilecek güçteyiz” dedi.
Kaynak: iha