Zağnosspor Kadın Hentbol takımı antrenörü Kıvanç Özcan ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada “Antrenör Kıvanç Özcan ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır” dendi.

Kıvan Özcan’ın Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev yapmasından dolayı Trabzon’a gidiş gelişlerde problem yaşadığı gerekçesiyle istifa ettiği, kulüp yönetiminin ise bu istifayı kabul ettiği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “22 aydır kulübümüzde antrenörlük görevini yürüten Kıvanç Özcan ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.”

ÖZCAN TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüple yollarını ayıran Kıvanç Özcan ise istifa etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Zağnosspor’da çok güzel günler geçirdik. Genel başkanımız Emre Aksoy, kulüp başkanımız Haluk Selim ve Abdülaziz Baş başta olmak her an desteğini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim. Oyuncularıma bu zamana kadar göstermiş oldukları mücadelen dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Umarım Zağnosspor bu yıl hem ligde hem de Avrupa’da istediği başarılara ulaşacaktır” diye konuştu.