Geçtiğimiz hafta içerisinde transferde atağa kalkarak 2 Sırp, 2 de Ukraynalı oyuncuya imza attıran Zağnos kulübü, önceki gün düzenlediği toplu imza töreniyle gövde gösterisi yaptı. 16 oyuncu ile sözleşme imzalayan kırmızı-mavi-beyazlı ekibin imza törenine Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, As Başkan Koray Turan, Başkan Yardımcısı Cemil Genç, Genel Sayman Abdülaziz Baş, Tesis Sorumlusu Sezgin Üstün ile Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Şafak katıldı. Törende konuşan Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada yeni sezon beklentilerini sıraladı.

İYİ KADRO OLUŞTURDUK

Tüm oyunculara ‘Hoş geldiniz’ diyerek sözlerine başlayan Haluk Selim, takımın Avrupa kupalarına katılma şansını elde etmesi durumunda oyunculara ekstra prim verileceğini belirterek; “Yönetimimiz karşılıklı diyaloğun, sevgi ve saygının üst düzey olduğu bir yönetimdir. Bizler bu yola çıkarken karşılıklı saygı, sevgi ve yardımlaşmanın üst düzey olduğu, kaliteli oyunculardan oluşan bir takım kurmayı planlıyorduk. Nitekim şu an süper lig için iyi bir kadro oluşturduk. Bu kadrodan bu sene başarı ve başarılar bekliyoruz” şeklinde bir konuşma yaptı.

Sandal Otel’de düzenlenen imza töreninin ardından yönetim ve oyuncular aynı masa da yemek yedi. Yemeğin ardından ise yönetim, teknik heyet ve oyuncuların yer aldığı toplu fotoğraf çektirildi.