Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Zağnosspor RK Podravka takımında forma giyen Hırvat yıldız Jelena Trifunovic’i transfer etti. Bir aydır transfer görüşmesi yaptığı oyucuyu Ankara’ya getirten ve burada sağlık kontrolünden geçirten Zağnosspor, Hırvat oyuncuyla anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Haluk Selim ve antrenör Kıvanç Özcan ile yardımcısı Sevinç Yüksel’in katıldığı görüşmede oyuncuyla anlaşma sağlanmasının ardından Trifunovic ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

TRIFUNOVIC İDDİALI KONUŞTU

Oyun kurucu mevkiinde oynayan 24 yaşındaki yıldız oyuncu Trifunovic kariyerine bir süre Türkiye'de devam etmek istediğini belirterek "Zağnossporlu yöneticilerle ve antrenör ile uzun zamandır devam eden görüşmelerimiz vardı. Bu görüşmeler neticesinde Türkiye’ye çağırıldım ve Ankara’da buluştuk. Beni isteyen bir kulüpte oynamayı ben de isterim. Nitekim anlaştık. Merakla yeni sezonu bekliyorum diyebilirim. Çünkü buraya şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi. Trifunovic’in 25 Temmuz’da başlayacak olan kamp dönemi öncesi Trabzon’a geleceği ve yeni takımının formasını giyeceği öğrenilirken Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim takıma yeni oyuncular katmaya devam edeceklerini söyledi.

SELİM “BEKLENTİYİ KARŞILAMAK İSTİYORUZ”

Selim yeni sezondan beklentinin yüksek olduğunu söyleyerek, ‘Beklentiyi karşılayabilecek iyi bir kadro oluşturabilmek için çalışıyoruz. Trifunovic Avrupa’nın önde gelen genç yıldızlarından biri. Kendisinin Mart ayında yaşadığı bir sakatlık dönemi oldu. O dönemi şimdi atlatmış. Yaptırdığımız sağlık kontrollerinde de herhangi bir soruna rastlanmadı. Takıma oldukça katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir transfer. Tüm camiamıza hayırlı olsun” dedi.