Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig’inde yer alan Trabzon takımı Zağnos Hentbol, kalesini genç yıldızla güçlendirdi. Hentbol 1.Lig’inde mücadele eden Pazarspor’dan Kübra Terzi’yi renklerine bağlayan Zağnos, gelecek vadeden yıldızla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine As Başkan Koray Turan, Genel Sayman Abdülaziz Baş ve yönetim kurulu üyesi Sezgin Üstün katıldı.

GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

İmza töreninde açıklama yapan As Başkan Koray Turan, gelecek vadeden bir ismi kadrolarına kattıklarını belirterek, Zağnosspor’un transfer politikasının sadece yetişmiş hazır oyuncuları almak değil, aynı zamanda genç oyuncuları kadrosuna katıp geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi.

 Yapılan transferle ilgili açıklamada bulunan Abdülaziz Baş ise şu değerlendirmelerde bulundu: “Zağnos Hentbol takımımız bu yıl Avrupa Kupaları hedefi için mücadele ederken, gelecek yılın temellerini de bir yandan kurmaya çalışıyoruz. Kadromuza kattığımız genç ve yetenekli oyuncuların şimdiden takıma adapte olmalarını sağlıyoruz.”

 ‘HEDEFLERİ OLAN TAKIMDAYIM’

Kendisini Zağnos Hentbol’a bağlayan imzayı atan Trabzonlu genç yıldız Kübra Terzi ise yaptığı açıklamada hedefleri olan büyük bir kulübe geldiği için son derece mutlu olduğunu, takım içindeki tecrübeli oyuncuların deneyimlerinden yararlanarak kendini geliştireceğine inandığını, Trabzonlu olarak kendi şehrinin takımında oynayacak olmaktan gurur duyacağını söyledi.