Bayburt da yapılan 3. grup Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası elemelerinde bronz madalya kazanan Osmanlı boks Spor Kulübü sporcusu Halil İbrahim ünal Özbayrak, Altın madalya kazanan Akçaabat kavaklı Spor Kulübü sporcusu Cem Karlıdağ, Antrenörler Turgut Dereköylü ve Davut Çınarlar, Osmanlı Boks Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kuk, Altuntaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altuntaş’ı işyerinde ziyaret ederek Bayburtta ki müsabakalarda kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.

Osmanlı Boks Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kuk; Amatör sporlara özellikle boks’a destek veren hizmet etmeye çalışan bu tür kardeşlerimiz bizim için çok değerlidir. Verdikleri destekler, hepimizin geleceği olan gençlerin daha iyi imkanlarla spor yaparak topluma uygun kişilik sahibi insanlar olarak yetişmelerini olanak sağlıyor ve Türk milli marşını, bayrağını dünya arenasında gururla sergilemesinin yolunu açıyor. Hakan Altuntaş iş camiasında başarılı dürüst bir işadamı böyle kardeşlerimizin yanımızda olması bize güç veriyor. Memnuniyet duyuyoruz. Kulübümüze verdiği desteklerden ötürü de kendisine teşekkür ediyorum.

Hakan Altuntaş ise sporcu kardeşlerimize verdiğimiz destekler karşılığında bizlere madalya getirerek ne kadar azimli olduklarını gösterdiler. Hakan ALTUNTAŞ madalya kazanan sporcuları 1 er cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.