Dünya Gümüş kemer , Kıtalararası ,Asya Boks Birliği ve Avrupa şampiyonluğu kemerlerini elinde bulunduran  Profesyonel Boksörümüz Selçuk Aydın  27 Temmuz cumartesi günü Almanya’nın Cuxhaven şehrinde Meksikalı Boksör Aaron Herrera ile Dünya şampiyonluk eleme müsabakasında karşı karşıya gelecektir.

Selçuk Aydın’ın amatör boks yaşantısında da antrenörlüğünü yapan Davut Çınarlar, Türk boksunu, dünya profesyonel boks arenasında çok iyi temsil eden Trabzonlu sporcumuza destek için bu sabah THY yollarının tarifeli uçağıyla Almanya’ya uçtu. Antrenör Davut Çınarlar havaalanında verdiği demeçte; “Selçuk Türkiye’yi, Trabzon’u ve Trabzonspor’u yurtdışında en üst seviyede temsil ediyor. Türk boksunun yetiştirdiği ender sporculardandır. Kendini her türlü geliştiren ve yetiştiren bir sporcudur. Dünya boks arenasının da tanıdığı ve sevdiği ileride federasyon kademesinde de ülkemizi başarıyla temsil edecek bilgi ve donanıma sahiptir. Her zaman Selçuk’un yanında oldum. Her zamanda olmaya devam edeceğim. 

Almanya’da antrenman yaptığı antrenörüyle beraber çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. Hayırlısıyla bu maçı alıp en yakın zamanda Dünya Şampiyonluğu unvan maçına çıkacaktır. Boks severler için harika maçlar olacak 27 Temmuz akşamı yapılacak maçı herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. " Dedi.