Trabzonlu boksör Fatih Keleş, profesyonel boksta da fırtına gibi esiyor. Almanya’da çıktığı maçta Çek rakibi Denis Kriger’e havlu attıran Fatih Keleş hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

EC Boxing Team olarak çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Keleş, “Antrenörüm Bülent Başer ve menajerim Erol Ceylan ile kendimize hedef koyduk, dünya şampiyonu olmak. Bunun için en lüks şartlarda hazırlanıyorum ve gözümüz zirvede. Ama tabii ki zirveye tırmanırken Almanya şampiyonluk kemeri, Avrupa şampiyonluk kemerini aldıktan sonra hedef dünya şampiyonu olmak.''

“Ben Diğerlerinden Farklıyım”

Fatih yaptığı açıklamada, ''Herkes bir Türk'ün neler yapabileceğini görecek. Benden önceki başarılı ağabeylerimiz vardı ama ben benden önceki profesyonel boksörlere benzemem! Hedefim Amerika'da ülkemi, bayrağımı en iyi şekilde temsil etmek. Beni destekleyenler desteğinin karşılığını alacaklar. Zoru da başaracağım, imkansızı da! Çünkü ben en iyisiyim. Sponsorlarım, Suat Hekimoğlu, Erol Davulcu ve Haşim Çavdaroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Keleş’in antrenörü Bülent Başer, Fatih’ten çok memnun olduğunu belirtti.