İÇİMDE UHDEYDİ 
Boksta ses getiren başarılarıyla yüz akımız olan Osmanlı Boks Spor Kulübü’ne bir önemli destek de Altuntaş Grup’tan geldi. AS Lider Sigorta şirket sahibi Hakan Altuntaş, bugüne kadar boks sporuna gerekli desteği veremediğini bunun içinde uhde kaldığını belirterek: ‘’Osmanlı boks Spor Kulübü sayın başkanı Mustafa Kuk bizi kulübe davet ederek boks sporuna olan sevgimizi ve şevkimizi pekiştirdi. Artık sürekli bu camianın içinde olacağım. Sayın başkanımızla Trabzon boksunun ülkemizde, dünyada tanınması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Hedefimiz karakterli ve kişilikli şampiyonlar yetiştirmek.’’ açıklamasını yaptı. 
ÖZLEDİĞİM SPOR SALONU 
Osmanlı Boks Spor kulübünde gençlerin önünün açılması, sosyal hayat içinde daha fazla yer edinmeleri için de mücadele edeceğini kaydeden Altuntaş, Trabzonspor yoluyla da mesaj vererek şöyle dedi: ‘’Trabzon’da amatör sporların tanınması, gençlerin bu sporda kendilerini bulması için Trabzonspor’da aktif yöneticilik yaparak boks takımının ve amatörde diğer branşların da kurulmasına öcülük yapmak istiyoruz. Reklam peşinde değiliz, maddiyatı hiçbir zaman ön plana almadık, bizim yatırımımız Trabzon gençliğine olacak. Osmanlı Bok Spor Kulübü’ne geldiğimde kütüphane ve bilgisayar sınıfı ile karşı karşıya kalmam benim heyecanımı bir o kadar daha artırdı. İşte benim özlemini çektiğim örnek spor salonu tipi bu. 
FENER’E NİYE SPORCU VERELİM? 
Altuntaş’ın, Trabzonlu boksörlerin başka iller ve kulüpler adına spor yapmalarına ilişkin olarak da çarpıcı bir mesajı oldu: ‘’Ben açıkçası böyle bir şeyi değil boks branşında diğer tüm branşlarda da kabullenemedim. Burada esas sorumluluk Trabzonspor’umuzda. Son dönemde Fenerbahçe ile şikede gelinen nokta ortada. Buna rağmen sporcularımız neden diğer kulüplerde spor yapsınlar. Değerse önce kendi ilimizin değeri. Biz Trabzon’un çıtasını ne kadar yükseltirsek gençlerimizin özgüveni bir o kadar daha gelişecek. Bunun farkına varmalıyız. Türkiye’de boksta bir numara olan Trabzon’da dünyada da zirve ufuklara taşımak için Osmanlı bokstaki misyonumuz yeni başladı, çok güzel şeyler olacak.’’
Editör: TE Bilişim