Transferde atağa kalkan İdmanocağı, kaliteli tecrübeli oyuncular yanına, mücadeleci genç yetenekleri transfer etmeye devam ediyor. Son olarak Hande Korkut sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzaladı.

Hande Korkut, Osmangazi Üniversitesinde voleybola başladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor, Karşıyaka, İzmir Rota Koleji ve Çanakkale Belediye Spor takımlarında oynadı. Yıldız Milli Takım ile Balkan 2.liği kazandı. Aynı zamanda da Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği okuyan Hande okulu da 1. Lik ile bitirdi.

Prof. Dr. İbrahim Yanmış, Hande Korkut transferi ile ilgili olarak, “Hocamızın yeteneğine güvendiği bir oyuncu. Trabzon’da mücadeleci, gelişime açık oyunculardan oluşan bir ekip kuruyoruz. Yabancı tercihlerimizi de tecrübeli ve mücadeleci sporculardan yana kullanacağız. Alt yapılardaki çalışmamıza pozitif katkısı olarak bir A takım hedefimiz.”diye konuştu.

Hande Korkut transferi ile ilgili olarak; “Böylesine güzel bir şehirde ülkemizin güzide kulüplerinden Trabzon İdmanocağı forması giyeceğim için çok mutluyum. Sezon boyunca tüm kalbimle bu kulübün hedeflerine ulaşması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Beni tercih ettikleri için İdmanocağı yönetimine ve hocamıza teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.