Selçuk Aydın ve Meksika asıllı Robert Guerrero arasında gerçekleşecek tarihi WBC Welterweight Dünya Şampiyonluk boks maçına saatler kala, son yapılan tartıda taraflar birbirine girdi.

Selçuk Aydın ve Meksika asıllı Robert Guerrero arasında gerçekleşecek tarihi WBC Welterweight Dünya Şampiyonluk boks maçına saatler kala, son yapılan tartıda taraflar birbirine girdi.

DON KING ELİNDEN TÜRK BAYRAKLARINI DÜŞÜRMEDİ
Dünyanın en önemli promotörleri arasında yer alan, Muhammed Ali ve Mike Tyson gibi dev isimlerin menajerliğini yapmış DON KING de tartıdaydı ve Türk bayraklarını elinden hiç düşürmedi. Çıkan kavga sırasında King de oradaydı ve Selçuk Aydın tarafında yer alıyordu.

KAVGA TARTININ SONUNDA ÇIKTI
Selçuk Aydın ve rakibi Robert Guerrero son tartıda bir kez daha yüz yüze geldi. Ama bu kez söz tarışmaları yerini kavgaya bıraktı ve olanlar oldu. Taraflar güçlükle sakinleştirilirken Selçuk için Trabzon'dan gelen yakınları da kavgaya karıştı. Sonunda tartıya çıkıldı ve ünlü anonsör Jimmy Lennon'ın anonsları ile tartı bitirildi.

TARİHİ KAPIŞMA BU SABAH SAAT 05.00'TE AMERİKA'DA
Amerika Birleşik Devletleri'nde California eyaletine bağlı San Jose şehrinde Pavillion Arena'da yapılacak karşılaşma ABD, İngiltere, Almanya ve Rusya'nın yanı sıra bir çok ülkeden canlı olarak yayınlanacak. Saat farkından dolayı mücadele Türkiye saati ile 05.00'te başlayacak.

2 MİLYON DOLARLIK MAÇ
Selçuk Aydın'ın menajeri Ahmet Öner ise bu tür kavgaların her zaman yaşandığını dile getirirken buna benzer bir kavganın Lennox Lewis ve Mike Tyson maçı öncesi çıktığını dile getirdi. 2 Milyon dolarlık bir gece için çıkan tartışmaların ve çıkan kavganın normal olduğunun altını önemle çizerken asıl kavganın Selçuk'un kazanması durumunda çıkacağını iddia etti. Öner "çünkü bir Türk 30 milyon dolarların konuşulduğu daha büyük maçlarda boy gösterecek" ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim