Müsabakalar Yıldızlar kategorisinde oynandı ve müsabakaları Trabzon’un renkli siması AIBA üç yıldız hakemlerimizden Ali ÖZTÜRK yönetti.

Kulüp Başkanı Mustafa KUK; “Yabancı boksörlerle sporcularımıza tecrübe kazandırmak adına müsabakalar yapıyoruz. Bu müsabakalara devam edeceğiz. Önümüzde ki günlerde de Rusya’dan bir takım getirip sporcularımızla hazırlık maçı yaptıracağız.  Başarı için maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Dünya da ki iyi boks kulüpleriyle irtibat halindeyiz karşılıkla olarak müsabakalar yapacağız. Bu boksörlerimizin gelişimi için müsabaka tecrübesi kazanmaları çok mühim.” Dedi.

Ermeni asıllı Gürcü Antrenör Artur Burdynts ;” Çok güzel maçlar yaptık. Hem benim sporcularım bu maçlardan çok yararlandı hem de Türk boksör arkadaşları da yararlandılar ve tecrübelendiler. Osmanlı Boks’un tesis donanımı çok hoşumuza gitti. Boks sporu için her şey ile donatılmış imkanları yüksek bir salon aynı zamanda misafirperverliklerine hayran kaldım. Çok güzel bir şekilde ağırlandık. Osmanlı Boks Spor Kulübü’ne .ok teşekkür ediyorum.” dedi