Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5-10 Ocak tarihleri arasında İzmir Çeşme’de yapılan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye giren Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Boks hocaları Cahit Süme, Davut Çınarlar ve Trabzon Büyükşehir Belediyespor boks sorumlusu HASAN Hüsnü Bayramoğlu ve sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu Fair- Play anlayışı içerisinde yarışarak şampiyon olan sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette 40 ilden 447 sporcu arasında derece yapan sporcuları yetiştiren antrenör ve yöneticilere gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu şampiyonada gençlerde 48 kg’da birinci olan Esra Denizli, 48 kg’da ikinci olan Melek Yamak, 64 kg üçüncü olan Ayşegül Sağıroğlu, yıldızlarda 63 kg’da ikinci olan Yeşim Şahin ve büyüklerde 69 kg’da birinci olan ve devam etmekte olan milli takım kampında bulunan Gülten Türker’i altınla ödüllendirerek başarılarını bundan sonra da artırarak devam ettirmeleri isteğinde bulundu.