ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan Weltersiklet boks maçında Selçuk Aydın, Meksikalı Jesus Soto Karass ile sabaha karşı saat 05: 00'te ringe çıktı. Rakibine üstünlük kurmakta zorlanan Selçuk Aydın müsabaka genelinde de tutuk bir maç çıkardı. Bildiğimiz görüntüsünden uzak bir maç çıkaran Aydın, maçtan puanla yenik ayrıldı.

ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan Weltersiklet boks maçı NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta Selçuk Aydın kontrollü dövüşmek isterken rakibine yumruk atmakta zorlandı. Bu maç için çok önem veren Aydın'ı ağır siklet

eski dünya şampiyonu İngiliz David Haye'nin antreörü Adam Booth ile Londra'da hazırlanmıştı. Selçuk Aydın, müsabakaya dünya boks konseyi sıralamasının üçüncüsü olarak çıktı. Kontrollü başladığı maçta özellikle orta bölümdeki rauntlarda rakibinin daha fazla sayıda yumruk atmasına engel olamayan Selçuk Aydın, son rauntlarda rakibine üstünlük sağlamasına karşın müsabakadan galibiyetle ayrılmasına yetmedi. Selçuk, Amerika Birleşik Devletleri'nde çıktığı 3. Maçtan 2. Yenilgi aldı.