Dünya Gümüş kemer, Kıtalar arası Asya Boks ve Avrupa Şampiyonu Aydın performansının çok iyi olduğunu belirterek, ‘Geçmişte yaşadığım olumsuzluklar geride kaldı. Kendime yeni bir sayfa açtım. Türk halkının dualarıyla geri döneceğim’ dedi.

TELEFONLA BAĞLANDI

27 Temmuz’da Almanya’nın Cuxhaven şehrinde Meksikalı boksör Aaron Herrera ile Dünya Şampiyonluk eleme maçına çıkacak olan Bokstaki gurumuz Selçuk Aydın’ı temsilen kardeşi Yalçın Aydın ve milli takım antrenörü Davut Çınarlar iftar yemeği verdi. İftar yemeğine telefonla bağlanıp karşılaşma ile ilgili basın açıklaması yapan Aydın her şeyin yolunda olduğuna değinerek, ‘27’sindeki karşılaşmada yeniden tarih yazacağım’ dedi.

HER ŞEY YOLUNDA

Yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle son dönemlerde performansında düşüşler yaşadığının ve sevenlerini üzdüğünün farkında olduğuna vurgu yapan Aydın, ‘Artık her şey çok farklı. Tam anlamıyla hazır durumdayım. Kilomu da bulduktan sonra performansımı üst noktaya taşıdım. Kısa bir süre sonra çok ciddi bir maça çıkacağım. Geçmiş günlere oranla kendimi çok iyi hissediyorum’ diye konuştu.

ÇINARLAR GÜÇ KATACAK

27’indeki maç için kalan zaman zarfında Aydın’ı çalıştırmak için Almanya’ya gidecek olan Davut Çınarlar ile çalışmanın kendisine artı bir güç katacağına değinen Şampiyon, ‘Davut hocamın bende yeri çok ayrıdır. Amatör boks yaptığım dönemlerde bir çok şampiyonluğa Davut hocamla ulaştım . Onun yanımda olması bana artı bir güç katacak. Türk halkının da dualarıyla Almanya’da yeniden tarih yazacağım’ şeklinde konuştu.

Her zaman olduğu gibi maçımın sonunda bir elimde türk bayrağımız bir elimde Trabzonspor bayrağım zaferimi bütün türkiyeye yaşataçağım. 
Editör: TE Bilişim