Bayanlar Süper Lig'de ilk yarıyı averajla ikinci sırada bitiren Zağnosspor, kadrosunu güçlendirdi. Genç Uşak Belediye Spor Kulübü'nde oynayan sağ kanat oyuncusu Sara Stevanoska, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar Zağnosspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 22 yaşındaki Makedonyalı oyuncunun imza töreni kulüp başkanı Haluk Selim, Genel Saymanı Abdül Aziz Baş ve antrenör Kıvanç Özcan'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

STEVANOSKA: "ZAĞNOSSPOR KARİYERİM İÇİN ÖNEMLİ"

Kendisini Kırmızı-Mavi-Beyaz renklere bağlayan imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunan Stevanoska kariyeri açısından Zağnosspor'u tercih ettiğini belirterek, "Trabzon çok güzel bir şehir. Daha önceden şehirle ilgili bir kaç bilgiye sahiptim. Zağnosspor ise hedefleri olan güçlü bir takım. Kariyerim açısından burada bulunmam çok önemli. İnşallah hep birlikte sezon sonu başarılı olacağız" açıklamasında bulundu.

BAŞKAN SELİM: "KADRONUZ GENİŞ OLMALI"

Oyuncunun transferiyle ilgili konuşan kulüp başkanı Haluk Selim, ilk yarı bittikten sonra teknik heyetle yaptıkları değerlendirmeler neticesinde takviye yapılamasına karar verildiğini söyleyerek; "Takımımızın hedefleri var. Bu hedefler peşinde koşarken kadronuzun geniş olması lazım. Teknik heyetimizin transfer yapılması yönünde isteği oldu. Biz de yönetim kurulumuzla uygun gördük. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz yerlere geleceğiz. Hem teknik heyetimize hem de oyuncularımıza bu anlamda güveniyoruz" dedi.