Trabzon Offroad Kulübü 2011 yılında yaptığı faaliyetleri üyelerinin katılımı ile yemekli bir toplantıda değerlendirme şansı yakaladı.

 

Çok sayıda Offroad üyesi ve meraklısının katıldığı toplantıda, 2011 yılından kalma güze anılar paylaşılırken, 2012 yılında yapılması düşünülen faaliyetlerin planlaması gerçekleştirildi.

Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen, kulüp üyelerinin yoğun gayretleri ile kısa sürede Trabzon'da, bölge illerde ve tüm Türkiye'de kulübün isminin duyulduğunu belirterek, "İletişim ağımız genişledikçe, sorumluluğumuzda kat kat artmaktadır. Artık Türkiye'nin dört bir yerinden Trabzon'a Vdcasino bu sporu yapmaya gelmek isteyen sporcuların talepleri ile karşılaşıyoruz. Belli bir program halinde misarfirlerimizi Trabzon'da ağırlayarak hem bölgenin tarihi turistik yerlerini hem de zor doğa şartlarında OFFROAD'ın inanılmaz hazzını hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

2012 yılında sosyal, sportif, kültürel ve eğitsel anlamda önemli planları olduğunu kaydeden Sözen “Offroad sporu pahalı araçlarla, zor parkurlarda yapılan zevkli ama bir o kadar da maliyeti yüksek bir spor. Hal böyle olunca sportif faaliyetlerimizi sergilerken Trabzon ekonomisine de önemli katkılarımız oluyor" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim