Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginin iddialı ekibi Zağnosspor, gelecek hafta başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonunda sürdürüyor. Geçen sezon ligi 4’ncü bitirerek ülkemizi Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan kırmızı-mavi-beyazlı antrenmanını ziyaret eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve beraberindekiler, sporcu, teknik heyet ve yöneticilere zorlu sezon öncesi başarılar diledi, tatlı ikram etti.

Zağnosspor, Trabzon ve Türk sporuna renk kattı, heyecan getirdi” diyen Müdür Öztürk, “Biz de imkanlarımız ölçüsünde zorlu yarışta kulübümüzün her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Hedeflerinin hem lig, hem de Avrupa kupalarında başarılı olmak olduğunu kaydeden Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş ise, “Biz Trabzon’u ve ülkemizi en iyi temsil etmek için tüm imkanlarımızla seferber olduk. Ancak bu yolda yanımızda daha çok kişinin olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Ligde ilk hafta Muratpaşa, ikinci hafta ise geçen yılın şampiyonu Kastamonu Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Antrenör Ahmet Rıza Ursavaş da, “Lige, bu iki önemli maçı kazanarak iyi başlamak istiyoruz. Sezon sonu hedefimiz yine Avrupa” dedi. Şube Müdürü Taner Şentürk, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt ve Abdullah Malkoç ile Genel Sayman Barış Sancak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Müdür Öztürk, takım kaptanı Serpil Çapar ve sporculara baklava ikram etti.

Editör: TE Bilişim