19 Mayıs Spor Salonu’nda seyircisinin desteğini alarak oynayan Zağnosspor, ligde tek mağlubiyeti olan Kastamonu Belediye ile karşılaştı. Zağnosspor’un oldukça tempolu oynadığı maçın ilk yarısı Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibin 14-9 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Zağnosspor, rakibini 29-22 yenmeyi başardı.

Bu galibiyetle Zağnosspor ligdeki puanını 24’e çıkartarak 4’üncü sıradaki yerini korumuş oldu. Kastamonu Belediye ise ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Bu galibiyetle Zağnosspor rakibi Kastamonu ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.

Ayrıca Zağnosspor, Kastamonu karşısında ilk kez bir maçtan galip geldi.

SALON: 19 Mayıs

HAKEMLER: Pınar Hatipoğlu, Mehtap Şimşek

ZAĞNOSSPOR: Serpil Çapar, Lea Krajnc, Martina Pavic 1, Anastazija Dokovic 7, Dushica Gjorgijevska 2, Merve Adıyaman, Betül Yılmaz 7, Kristina Tarasova, Lidija Horvat 4, Yağmur Toprak 8

KASTAMONU BLD.: Sonja Barjaktarovic (Anca Mihaela Rombescu), Yasemin Güler, Andrea Seric 3, Yeliz Yılmaz 5, Sıla Aydın 2, Serpil İskenderoğlu 7, Anastasia Snitsyna 1, Patricia Batista 1, Ceren Demirçelen 1, Marija Shteriova 2

İLK YARI: 14-9 (Zağnosspor)

MAÇ SONUCU: 29-22 (Zağnosspor)

İKİ DAKİKA CEZASI: Anastazija Dokovic, Lidija Horvat (Zağnosspor), Andrea Seric, Anastasia Snitsyna, Ceren Demirçelen, Patricia Batista (Kastamonu Belediye)

Editör: TE Bilişim