İdmanocağı A takımının ardından ligi ikinci sırada bitirerek kupanın sahibi olan Zağnosspor, mücadele ettiği branşlar içerisinde bu yıl ilk kupasını da kaldırmış oldu. Antrenör Coşkun Kör yönetiminde sezonu tamamlayan filenin genç sultanları, ilk kez mücadele ettiği ligde oynadığı 10 maçın 6’sını kazanmayı bildi.

BAŞKAN AKSOY GURURLU

Zağnos Voleybol Kulübü Başkanı Emre Aksoy, takımın kupa kaldırmasından ötürü son derece mutlu olduğunu belirterek, gelecek sezon için hedeflerinin ligi 1. bitirerek şampiyonluk kazanmak olduğunu ve Zağnos Spor Kulübü olarak ilk kez kupa ile tanıştıkları için mutlu olduğunu, futbol sezonunun bitiminde de şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedeflediklerini ifade etti.

‘KUPA HAYIRLI OLSUN’

Ligi ikinci bitirerek kupayı kaldırmanın gururunu yaşayan antrenör Coşkun Kör ise, yaptığı değerlendirmede, takıma gelecek yıl yapılacak birkaç takviye ile liderliğe oynayan bir kadro kurabileceklerini, bu yönde çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kör açıklamasını devamında tüm oyuncularına sezon boyu gösterdikleri mücadelen ötürü teşekkür ederek, ‘Kupa tüm Zağnos Spor Kulübü camiasına hayırlı olsun’ dedi.