Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, Avrupa Kupası’nda tur atlamalarının ardından yaptığı değerlendirmede ligde de üst üste seri galibiyetler almayı hedeflediklerini söyledi.

İsviçre’nin Spono Eagles takımıyla oynadığı iki maçta da galip gelerek Hentbol Kadınlar Challenge Kupası’nda tur atlayarak Avrupa’da son 16 takım arasına kalmayı başaran Zağnosspor, hafta sonu kendi seyircisi önünde oynayacağı Üsküdar Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Başkan Baş, maç öncesi yaptığı açıklamada Avrupa’da tur atladıklarına değinerek; “Geçtiğimiz hafta çok önemli iki maçı üst üste oynadık. İki maçı da kazanarak tur atlamayı başardık. Oyuncularımız oldukça yoruldu. Takımımızda üç oyuncumuz da sakat durumda. Eksiklerimiz bir hayli fazla. Buna rağmen müthiş bir mücadele örneği gösteriyorlar. Avrupa’da ki başarımızı ligde de devam ettirmek istiyoruz. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. 

Ligde oynayacakları Üsküdar Belediye maçının 19 Kasım Pazar günü oynanacağını hatırlatan Baş, “Pazar günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda saat 17.00’da oynanacak maçımıza tüm sporseverleri bekliyoruz. Avrupa’da tur atlayarak hepimizin göğsünü kabartan ve şehrimizi temsil eden bu takımımızı yalnız bırakmasınlar. Bu sezon Trabzon’un hentbolda özlediği başarıları inşallah seyircimizle birlikte yeniden yakalayacağız. Onların desteği bizim için çok önemli” dedi.

Zağnosspor’un Üsküdar Belediye ile 19 Kasım Pazar günü saat 17.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacağı maçı Murat Çelik-Cengiz Ömer ikilisi yönetecek.